Kirjontakehyskauppa

Tuon maahan englantilaisen Siesta Framesin valmistamia nelikulmaisia kirjontakehyksiä. Nämä kehykset soveltuvat erityisesti nauhamaisiin kirjontatöihin kuten kirjanmerkkien tai renessanssikalvosinten kirjomiseen. Työn maksimileveys määräytyy kehyksen leveyden mukaan, sen sijaan pituutta saa olla parikin metriä. Tavallisempaan pyöreään kehykseen verrattuna näissä on se etu, että työn kiristäminen on helpompaa ja kiristys myös pysyy paremmin eikä kankaaseen jää kehyksestä painaumia. Työ kiinnitetään kehyksen rulliin maalarinteipillä tai vastaavalla (esim. Micropore-haavateippi toimii hyvin). Koska suurin osa kirjonnasta on rullattuna, on se samalla suojassa eikä likaannu niin herkästi.

Pienin kehys on “käsilaukkumalli”, S-kokoisen kehyksen työleveys on vain 10 senttiä ja se maksaa 12 euroa.

S-kokoinen kehys.

4-tuumainen kirjontakehys

Seuraavassa kokoluokassa on M-L-kokoinen kehyspaketti, jossa tulee kahdet eri poikkipuut, lyhyempien kanssa kehyksen työleveys on 15 cm (6 tuumaa), leveämmillä saa kehykseen maksimissaan 22 cm (9 tuumaa) leveän työn. Paketti maksaa 14 euroa.

23-senttinen kehys sekä 15-senttiset vaihtorullat.

23-senttinen kehys sekä 15-senttiset vaihtorullat.

Varastossa on lisäksi jonkin verran yksittäisiä pitkittäispuita ja eri mittaisia rullia, joilla voit täydentää ostamaasi kehystä tai kehyspakettia, esimerkiksi M-L-kokoiseen pakettiin voi lisätä erilliset pitkittäispuut, jolloin saa kaksi täydellistä kehystä. Lisäosien saatavuus vaihtelee, kysy lisää sähköpostitse!

 

Pienen kehyksen ja kehyspaketin toimituskulut ovat 2 euroa, koska ne voi postittaa kirjeenä. 

 

Kaikki tiedustelut ja tilaukset sähköpostitse, mari piste voipio miukumauku lucet piste fi .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *