Hakkeri kävi täällä / A hacker was here

Olen laiminlyönyt sivustoani ja “rangaistuksena” tästä hakkeri kävi vaihtamassa sivuston etusivun ihan johonkin muuhun. Onneksi sivuja ei kuitenkaan ollut poistettu, joten kovin suurta vahinkoa ei tapahtunut ja toivottavasti olen saanut kaikki jäljet siivottua. Ja kaikki on päivitetty ja salasanat vaihdettu. Pahoitteluni mahdollisesta häiriöstä!

I’ve spent very little time with this website and as a “punishment” for this a hacker switched the front page to something totally else. Thankfully no pages were removed, so the losses are minimal and hopefully I’ve managed to clean everything up. And everything is updated and passwords changed. My apologies for the disruption!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *