Uusia tuotteita – New products

English summary: This post is about my lucet shop and my embroidery frame shop. I mainly sell in Finland, but I’ll tell you where you can get yours. The contact email is mari dot voipio at lucet dot fi.


Lisäsin nyörihaarukkakauppaan Sistermaiden tekemät tavalliset ja kaksinkertaiset nyörihaarukat, jotka ovat vähän skottilaisia paksumpia ja kapeampia, mutta yhtä lailla pyöreämuotoisia ja mukavia käyttää.

Vasemmalla pienempi malli tammesta, oikealla vähän isompi kirsikkaa.

Vasemmalla pienempi malli tammesta, oikealla vähän isompi kirsikkaa.

Lisäksi sain vihdoin aikaiseksi valokuvata nelikulmaiset kirjontakehykset, joten nyt niitäkin voi tilata sähköpostitse. Kehykset tekee englantilainen Siesta Frames; aloin tuoda kehyksiä maahan, kun oma pikkukehykseni herätti niin paljon huomiota eikä samanlaisen saaminen Suomesta ollutkaan ihan niin yksinkertaista.

S-kokoinen kehys.

S-kokoinen kehys.

Suurellisesti nimen Kirjontakehyskauppa saanut sivu toimii aivan kuin nyörihaarukkakauppakin eli tilaus tehdään sähköpostitse ja yhden-kahden kehyksen tilaukset myyn laskulla, isommat ennakkomaksulla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *