Talvipäivänseisaus / Winter Solstice

Talvipäivän seisauksena kaipasin jotakin, joka yhdistäisi petroolinsinisiä housuja ja ruskeaa yläosaa. Lumettoman Etelä-Suomen ruskea maa ja talvenkalpea taivas synnyttivät yksinkertaisen rannekorun.

On the Winter Solstice I needed something to connect my petrol green/blue trousers and brown top. We are still snowless and the  brown earth and the bleak winter sky were brought together in a simple bracelet.

Rannekorusta jäi pöydälle lojumaan ylimääräinen helmilinkki, josta tuli korvakoru. Ja sille pari, tietty. Ja lopulta myös niille seuraksi kaulakoru.

I had one beaded link left-over from the bracelet and that became an earring. And then it needed a mate. And in the end a necklace to go with them.

 

Talvipäivänseisaussarja / Winter Solstice jewelry set

Ja kun kerran helmiäislasihelmet, silmukkapiikit, välirenkaat ja kaikki muu oli jo leväytetty pöydälle, niin lumentuloa odotellessa kerkiää tehdä muutakin.

And once all the glass pearls, eye pins, jump rings and everything else spread all over the table anyway, I made something else while waiting for the snow.

Talvisarja / Winter jewelry set

Näyttää siltä, että ainakaan sopivan väristen korujen puute ei estä minua pitämästä turkooseja ja petroolinsinisiä vaatteitani…

Looks like the lack of accessories to match my turquoise/teal/petrol clothing is a thing of past…